Ondanks de voortschrijdende technologische innovaties in de bouwkunde blijft beton een onwrikbare pijler in de bouwsector. De kwaliteit van het beton is een cruciale factor voor het succes van een gebouw. Twee essentiële voorwaarden spelen hierbij een hoofdrol: eerst en vooral vereisen de grondstoffen zelf een onberispelijke kwaliteit, en ten tweede dienen de juiste verhoudingen zorgvuldig te worden gehanteerd, passend bij de uiteindelijke bestemming.


Gestabiliseerd zand

Zelf verdichtend Beton 

Staalvezel Beton

Leveringen van gestabiliseerd zand op uw werf vinden enkel plaats op afspraak. Wij verzoeken u vriendelijk om vooraf contact met ons op te nemen.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gestabiliseerd zand zelf af te halen tijdens onze reguliere openingsuren.

Ons vakgebied omvat eveneens de productie van zelf verdichtend beton (ZVB). Deze oorspronkelijk Japanse innovatie wint snel terrein in Europa vanwege de talloze voordelen die het biedt.

  • Aanzienlijke besparing tot de helft van de arbeidskosten
  • Geen waterafscheiding tijdens het proces
  • Minimale geluidshinder bij het storten
  • Duurzaam en robuust eindproduct
  • Uitermate geschikt voor diverse bekistingen

De vooruitgang in de ontwikkeling van staalvezelbeton (SVB) is opmerkelijk toegenomen. Voorheen vooral toegepast in industriële vloeren, evolueert het nu naar constructieve toepassingen.

Net zoals bij al onze producten, vervaardigen we staalvezelbeton volgens uw specifieke eisen, waarbij maatwerk en kwaliteit centraal staan.


Garantie op kwaliteit

Onze betoncentrale draagt het prestigieuze BENOR-kwaliteitslabel, wat voor u als klant de ultieme waarborg vormt voor de kwaliteit van het beton dat wij op uw bouwplaats leveren. Naast strikte kwaliteitscontroles in ons eigen laboratorium ondergaat ons beton regelmatig steekproeven door externe laboratoria, waardoor het BENOR-label met overtuiging wordt gehandhaafd.

Niet alleen getuigt ons kwaliteitslabel, maar bovenal spreken onze referenties voor zich.

Levering volgens uw agenda

Tussen de productie en verwerking van beton ligt vaak slechts een paar uur. Omdat u als bouwheer of werfleider al met talloze factoren rekening moet houden, stemmen wij met genoegen af op uw agenda.

Voor planning en distributie maken wij gebruik van een geavanceerd computersysteem. Dit stelt onze logistieke medewerkers in staat om op het juiste moment onze eigen truckmixers en/of betonpompen naar uw werf te sturen, waardoor wachttijden tot een strikt minimum worden beperkt.

Offerte aanvraag

Indien u op zoek bent naar aanvullende informatie, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We verwelkomen u graag in ons kantoor voor een persoonlijk gesprek.


Contacteer ons!