Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het laten verzagen van keramische tegels tot verschillende eindproducten


Ophaal en Leveringsdienst

Voor bedrijven in de nabije omgeving bieden we onze eigen ophaal- en leveringsdienst aan binnen een "redelijke afstand". Dit betekent dat we uw tegels ophalen en een week later het afgewerkte product volgens uw specificaties leveren. Wilt u weten of uw bedrijf in aanmerking komt voor deze extra service? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.

Als u een particuliere klant bent of als u er de voorkeur aan geeft om zelf uw tegels naar ons te brengen, is dat uiteraard ook mogelijk. In dat geval is het raadzaam om eerst contact met ons op te nemen, zodat u zeker bent van de mogelijke opleveringsdatum en de kosten voor het verzagen.

Van snijafval naar plinten

Ondanks de vaardigheid van zelfs de meest deskundige vakmensen, is het onvermijdelijk dat er bij het plaatsen van keramische tegels snijafval ontstaat. Het is namelijk bijna onmogelijk om alles vooraf exact op te meten en de precieze afmetingen van elke tegel te berekenen.

Om de hoeveelheid snijafval te minimaliseren, bieden wij de mogelijkheid om na het plaatsen van uw tegels de reststukken door ons op de gewenste afmetingen te laten verzagen.

Hierdoor kunt u zelfs kleinere stukken nog hergebruiken.


Contacteer ons!