Onze geschiedenis

Seegers Groep bestaat momenteel uit 5 bedrijven.
Beton, Natuursteen, Tegeldesign, Seema Plintservice & Seema Gravures en Grafstenen.

Seegers Groep is een hecht familiebedrijf, en wordt met liefdevolle toewijding geleid door vader, zoon en dochter Seegers. Binnen ons dynamisch team van  betrokken medewerkers koesteren wij onze waarden van respect en traditie. De essentie van ons bedrijf wordt prachtig belichaamd door een beknopte bedrijfsgeschiedenis hieronder, waarin betrouwbaarheid en flexibiliteit als onwrikbare pijlers van onze onderneming schitteren.


1989 - Liefde voor Natuursteen

Het verhaal van Seegers Groep start in 1989. In dat jaar besloot Gerard Seegers van zijn hobby zijn job te maken en richtte hij zijn eerste eigen onderneming op. De focus van zijn onderneming lag op de verkoop en plaatsing van kasseien en rivierkeien. Echter werden de activiteiten snel uitgebreid en kwam de verwerking van natuursteenproducten de bedrijfsactiviteiten aanvullen. 


1998 - Het ontstaan van onze Betoncentrale 

Als visionaire ondernemer met een scherp marktinzicht, herkende Gerard Seegers al snel dat een betoncentrale de perfecte volgende stap zou zijn in zijn bloeiende carrière, tevens een waardevolle aanvulling op Seegers Natuursteen. Sinds de oprichting in 1998 heeft Seegers Beton zich gevestigd als een onmiskenbaar begrip in de bouwsector.


2009 - Een eigen Plintservice

In 2009 was de onverzadigbare ondernemingsdrang van Gerard Seegers nog springlevend, wat leidde tot de oprichting van SEEMA. Met dit nieuwe bedrijf brachten we een innovatieve service naar de markt, waarmee zowel tegelwinkels en vloerinstallateurs in de omgeving als particulieren de gelegenheid kregen om keramische tegels op maat te laten verzagen tot plinten, listello's, mozaïek en ander maatwerk.


2012 - Toen was er Tegeldesign

Bij Seegers Natuursteen hebben we door de jaren heen de productie van natuurstenen tegels verfijnd tot een ware kunst. Deze hoogstaande specialisatie is geïntegreerd in Seegers Tegeldesign, waar tevens een assortiment van topmerken in keramische tegels,  parket en laminaat deel uitmaakt van ons ruim aanbod.


2020 - Gravures en Grafstenen 

Ontstaan uit een diepgewortelde passie voor vakmanschap en eerbied voor herinneringen, begon onze reis als grafstenen fabrikant en distributeur. Sinds de oprichting hebben we toegewijd gewerkt aan het creëren van gedenktekens die de essentie van elke unieke levensgeschiedenis vangen. Onze missie is het bieden van troost met tijdloze, hoogwaardige grafmonumenten.